fbpx
Reizen en zo

Fijne jaarwisseling!

 • 31 december 2015

Jeetje, wat is het jaar 2015 voorbij gevlogen! Een jaar waarin er veel is gebeurd. En de laatste dag van het jaar is een mooi moment voor een kleine terugblik.

Het hoogtepunt van het jaar was voor mij mijn huwelijk op de Malediven. Een vervlogen droom werd werkelijkheid door de liefste. En iedere dag geniet ik van de bijzondere verbondenheid met de liefde van mijn leven.

Ook qua reizen was het jaar fantastisch. Niet voor niets dat ik het als mijn mooiste reisjaar koos. Nog niet eerder maakte ik zoveel tripjes, kort of lang, spontaan of gepland, kneuterig of avontuurlijk, van alles wat, met bijzondere ervaringen en kostbare herinneringen.

Ik heb ook enorm genoten van kleine momenten, van gezelligheid met familie en vrienden, lekker uit eten, mountainbiken, voor Reismuts schrijven, op de bank chillen met mijn kat en Netflix. Soms zat het grootste geluk in de kleinste hoekjes.

Soms was er geen geluk, maar pijn, knagende onzekerheid, teleurstelling, verdriet, afscheid… Ook leerde ik een harde, maar wijze les toen ik tegen een muur liep. En ik heb grote zorgen om dierbaren gehad, en nog steeds.

Dit moment van bezinning doet me beseffen hoe blij en dankbaar ik ben voor al het goede, voor liefde en vriendschappen en voor al het geluk. Ja, 2015 was een heel bijzonder jaar!

Graag sluit ik het jaar af met een dankjewel speciaal aan jullie, lieve lezers, voor het mogelijk maken van Reismuts. En voor alle lieve en enthousiaste reacties!

Ik wens iedereen een knallende jaarwisseling met veel champagne en oliebollen en een fantastisch, avontuurlijk, gezond, gezellig en liefdevol 2016!

6 Comments

 • Edmee

  Wat een jaar is het geweest voor jou, Lizke!
  Een jaar van groot geluk, maar ook verdriet.
  Maar ook verdriet doet juist beseffen dat geluk in kleine dingen zit! The heart of life is good!:-)
  Ik wens jou en je lieve hubbie een prachtig 2016 toe! Met heel veel mooie momenten! Xx

  Reply
  • Reismuts

   Dank je lieverd! Jij ook een hele fijne jaarwisseling met je twee meiden en vriendlief, en veel gezelligheid, liefde en (extra woon-)plezier in 2016. Xx

   Reply
 • Michelle - Travel lifestyle.nl

  Wat een bijzonder jaar! Ik hoop dat 2016 je heel veel moois brengt, veel liefde, geluk, gezondheid en mooie reizen. Geniet ervan in Istanbul! X

  Reply
  • Reismuts

   Dankjewel! Jij ook een fantastisch jaar gewenst met veel reizen, avontuur, gezelligheid, liefde en plezier! X

   Reply
 • Sabine

  Wat mooi vervoorwd zeg! Ik heb je met zoveel plezier gevolgd en zelfs ik voelde de euforie toen je ging trouwen 😀 Dat niet alles mooi en gelukkig en zonder zorgen is, komt altijd weer hard aan. Ik wens je het allerbeste voor het nieuwe jaar, met veel geluk, veel reizen, veel liefde en vooral veel gezondheid. Liefs x

  Reply
  • Reismuts

   Wat een lieve woorden! Dank je 🙂 Ik wens je een hele fijne jaarwisseling, die vast ook anders zal zijn dan in NL, en het allerbeste voor 2016! Liefs!

   Reply

Leave a Reply