Afgelopen woensdag voelde ik me ontzettend jarig door alle leuke verjaardagsberichtjes. Dankjewel! En gisteren heb ik een carnaval-stijl B-day party met vrienden gevierd. Al met al is het een onwijs gezellige verjaardag geweest. En wie jarig is, trakteert 😀 Daarom kon je vanaf woensdag meedoen aan de win actie om zo’n te gekke Tee van Face This in de wacht te slepen.

Er is op Facebook flink veel geliked en gedeeld kan ik wel zeggen! Super leuk om te zien. Ik vind het ook geweldig dat er zoveel warme belangstelling is voor Face This.

We hebben vandaag een winnaar uit de hoge hoed getrokken 😀 En de winnaar is … (tromgeroffel) Diana Huisman!

Gefeliciteerd met je Tee! Stuur mij even een mailtje, zodat ik je info kan sturen over hoe jij je favoriete Tee bij Face This kunt uitkiezen. Heel veel plezier ermee!

facethis