fbpx
Reizen en zo

Weer online!

 • 26 juni 2016

Wekenlang ben ik enorm druk geweest met inpakken, schilderen, verhuizen en inruimen. Meters afplaktape, liters verf en talloze momentjes van frustratie en vermoeidheid verder wonen we helemaal happy in onze nieuwe casa 😀 Met een onbegrensde dankbaarheid voor de hulptroepen! Ik ben zo ontzettend blij met het huis, het liefst zou ik mijn armen eromheen willen slaan.

Het huis voelde eigenlijk meteen al heel vertrouwd. Nu alles grotendeels klaar is (voor zover een eigen huis ooit echt af is), voelt het echt als thuis. De inrichting is precies zoals we wilden, een combinatie van industrieel, vintage, rauw en (hoe kan het ook anders) een reistintje.

Een leeshoek met mijn reisdagboeken en oude reisgidsen. Mijn oude wereldbol die me in de werkkamer vergezeld terwijl ik voor Reismuts schrijf. En een fijne slaapkamer, waar we dromen over bijzondere bestemmingen met de wereldkaart boven ons hoofd.

wereldbol werkkamer

We hebben nagedacht over de inrichting van iedere plek in het huis en ik ben overal zo blij mee, van het krukje van de kringloop in de werkkamer en de lampen die we uit Istanbul mee namen tot Ollie, de houten olifant uit India die de vensterbank siert.

Ook Porsch de kat heeft het naar haar zin :)
Ook Porsch de kat heeft het naar haar zin 🙂

Nu alles grotendeels klaar is, krijg ik weer meer tijd voor het schrijven voor Reismuts. Want jeetje, wat is het lang geleden!

Deels is het zo stil geweest op de blog door de verhuisdrukte, deels ook doordat we een paar weken nog geen internet hadden. Dat was wel even wennen en vooral heel rustig, zeker toen mijn telefoonbundel ook nog eens op was. Maar ook dat is inmiddels weer aangesloten, dus ik ben weer online!

En dat is maar goed ook, want ik borrel vol inspiratie om te schrijven! Dus stay tuned 😉

9 Comments

 • Linda | One Day Trip

  Jaa, daar ben je weer 🙂

  En zó irritant he, dat het internet altijd zo lang duurt? Wij hebben het aangevraagd op de dag dat we de sleutel kregen, dus hopelijk dat we gewoon internet hebben tegen de tijd dat we verhuisd zijn. Want handig is het niet, al helemaal niet als je een blog hebt…

  Reply
  • Reismuts

   Ik ben ook echt niet blij met de leverancier, internet doet het wel, maar ik wacht al twee weken op een nieuw modem. Ze hebben het vorige week verstuurd, maar naar een niet bestaand adres (?!) Geduld….

   Reply
 • Sabine

  Wat ziet het er mooi uit zeg! Lijkt me heerlijk om er na al dat werk eindelijk lekker in te kunnen 😀 En om weer internet te hebben haha 🙂

  Reply
  • Reismuts

   Het is ook echt iedere dag genieten! (Ook toch wel van het internet haha)

   Reply
 • ivonne

  Dat ziet er gezellig uit! Ik kom zeker een keer kijken deze zomer!

  Reply
 • YvonnevanderLaan.nl

  Wat heerlijk, een mooi nieuw huis en dat het dan eindelijk allemaal zo’n beetje klaar is. Ziet er erg gezellig uit en leuk om te zien dat het reizen zo in je nieuwe huis aanwezig is ook. Ik zie het zelf niet eens meer, maar hoor vaak: “ja je ziet meteen dat hier reizigers wonen”. Veel woonplezier!

  Reply
  • Reismuts

   Dank je! Grappig, sommige mensen vragen ook of het niet veel kaarten/boeken/enz zijn. Wat ons betreft niet genoeg 😉 Heerlijk om door die dingen omringt te worden.

   Reply
  • Reismuts

   Dank je! Grappig, sommige mensen vragen ook of het niet veel kaarten/boeken/enz zijn. Wat ons betreft niet genoeg 😉

   Reply

Leave a Reply