fbpx
Reizen en zo

Te koop: Thuis

 • 22 augustus 2015

Vriendlief en ik zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met de voorbereidingen. Nu is het zover. Onze woning staat te koop. Iedereen kan de woning op internet zien. Nu is het een kwestie van zorgen dat de Van Goorstraat 2c in Tilburg de wereld rond gaat, zodat die ene koper de woning gaat vinden en het zijn of haar nieuwe huisje kan gaan noemen.

Ik vind het best wel spannend. Gelukkig hebben we Roel, onze enthousiaste makelaar die ons in het gehele traject bij staat. De brochure van de woning is echt geweldig geworden, vind ik in ieder geval 😉 . Als ik naar de foto’s kijk, voel ik zoveel blijdschap en mooie herinneringen. Wat is het toch een fijn appartement! Nu we zo met het te-koop zetten bezig zijn geweest, realiseer ik me dat weer eens goed.

woonkamer keuken dakterras

Onnoemelijk veel plannen zijn hier ontstaan om de wereld te ontdekken. Tientallen keren heb ik mijn backpack uit de bergruimte gehaald en ingepakt om weer een nieuwe bestemming te gaan verkennen. Evenveel keren ben ik met een backpack vol was, mijn camera vol foto’s en mijn geheugen vol herinneringen weer thuis gekomen.

Want dat is het. Het is mijn thuis. Waar ik uren voor Reismuts heb geschreven. En sinds een paar maanden het thuis dat ik samen met de liefde van mijn leven deel, ons thuis. Hoe schitterend de wereld ook is, thuis is toch ook wel een hele fijne plek!

dakterras

Nu wordt het tijd om dit thuis aan een ander over te gaan dragen. Voor nieuwe herinneringen binnen deze muren.

Ben je nieuwsgierig naar ons thuis? Je kunt ons volgen op de Fan page. En op woensdag 2 september a.s. staat ‘s avonds de koffie en thee met koekjes klaar tijdens open huis.

14 Comments

 • Linda | One Day Trip

  Wat spannend zeg! Hoop dat jullie snel iemand heel blij kunnen maken met je appartement!

  Reply
  • Reismuts

   Vind het ook zo spannend! En hoop het ook ! Duimen 🙂

   Reply
 • Lotte - scratchingmymap

  Succes met de verkoop! Spannend maar het wil ook zeggen dat jullie aan een nieuw hoofdstuk kunnen beginnen 🙂

  Reply
 • Michelle

  Wauw wat een super leuk appartement. Als het in Breda had gelegen, had ik het wel geweten (als ik het geld had gehad). Zeker spannende stap maar jullie gaan super gaaf nieuw hoofdstuk tegemoet. Ik duim dat jullie snel een nieuwe koper hebben.

  Reply
 • Sabine

  Spannend zeg! Succes met de verkoop!

  Reply
 • Bart

  Super spanned. Ik denk dat je wel wat kan krassen op de scratch map ;).

  Reply
  • Reismuts

   Haha dat zeker! En wil nog veel meer scratchen 😉

   Reply
 • ivonne

  Dat dakterras! Ziet er goed uit zeg, snap best dat je daar heel wat uurtjes heerlijk hebt gezeten. En nu, weer iets nieuws in Tilburg?

  Reply
  • Reismuts

   Heerlijk he? Nu weten we nog niet goed waar we heen willen gaan. Eerst maar eens kijken hoe de verkoop loopt.

   Reply
 • Marcella

  Leuk appartement! Hopelijk heb je snel kijkers én een koper. Ik duim!

  Reply
  • Reismuts

   Dank je! Hoop ook dat we het binnen een korte tijd kwijt zijn.

   Reply

Leave a Reply