De wereld maakt mij blij. De schitterende wereld zelf natuurlijk, maar ook als design. Een wereldkaart poster, een globe als schemerlamp (heb je hem op mijn Instagram gezien? 🙂 ), een dekbedovertrek met landkaartprint om onder weg te dromen… Ik word er blij van. En nu een heuse paspoorthoes met een landkaart.

Al een tijdje volg ik Reismetlies op Instagram, een coole chick met toffe foto’s. En warempel, een paspoorthoes met wereldprint kwam voorbij! Die is leuk!

De paspoorthoesjes zijn handgemaakt en te bestellen bij Las Hermanas en via Instagram bij Reismetlies. Ik heb meteen een paspoorthoes voor mijn paspoort besteld. En ik ga er eentje weggeven! 😀 Deze winactie is inmiddels gesloten. 

Wat moet je doen?
• Like Reismuts en Las Hermanas op Facebook.
• Laat in een reactie hieronder of onder het bericht op de Reismuts Facebookpagina even weten dat je mee wilt doen.
That’s all. Makkelijk he?

Je kunt meedoen tot en met woensdag 24 februari 0:00 uur. De dag erna maak ik de winnaar bekend. Good luck!

paspoort hoes