Weer een jaartje ouder, pfoe! Sinds ik de dertig gepasseerd ben, vind ik het ‘ouder’ worden een stukje minder leuk. Maar jarig zijn blijft wel leuk! Ik hou wel van feestjes, slingers, ballonnen en verrassingen 🙂

Dat ik fan ben van Face This, is denk ik wel bekend. Al vaker heb ik geschreven over dit geweldige initiatief met als doel schoolkinderen in Indonesië een betere toekomst te geven. De kids daar maken de meest geweldige tekeningen en Face This verkoopt T shirts met opdrukken ervan. En alle opbrengsten daarvan komen weer bij de kids terecht om het onderwijs en daarmee hun toekomst meer vorm te geven.

facethis

En omdat ik jarig ben, kun JIJ één van die te gekke T shirts winnen! Deze winactie is inmiddels gesloten. 

Hoe?
Like en deel dit bericht op Facebook. Uit alle deelnemers wordt één winnaar uit de hoge (verjaardags)hoed getrokken. En die die mag zelf een Tee uitzoeken op de site van Face This 🙂

Men_Kate_Gibb_2-510x652Women_KT_2-510x652

Oh ja, like ook even de Facebook pagina van Face This en Reismuts als je dat nog niet gedaan hebt, vinden we leuk 🙂

Good luck!!

Like de Face This Shirts facebookpagina

Like de Reismuts facebookpagina