Zin in een superromantische trip? Nou, pak dan je spullen en neem je partner mee naar Nieuw-Zeeland! Dit land zit vol met prachtige plekjes waar je echt even alleen met z’n tweetjes bent. Dus, als je denkt aan een reisje met je partner naar Nieuw-Zeeland, lees dan zeker verder.

1.  Tekapo Meer voor romantiek

In het zuiden ligt het Tekapo Meer. Overdag geniet je van het uizicht op het meer en ’s avonds kijk je samen naar de sterrenhemel. Het meer heeft een turquoise kleur die je nergens anders ziet. Het is de perfecte setting voor een romantische picknick aan de waterkant. En als de avond valt, wordt het nog romantischer. Het is niet zomaar een sterrenhemel die je te zien krijgt, Tekapo ligt in een Dark Sky Reserve, wat betekent dat je hier de Melkweg en sterren helderder ziet dan waar dan ook. Maar wacht, er is meer. Tekapo heeft ook één van de beste warmwaterbronnen van Nieuw-Zeeland. En wat is er nou romantischer dan samen sterren kijken vanuit een warmwaterbron?

2. Fiordland Nationaal Park voor natuur en avontuur

Oké, luister goed als je van natuur en een beetje avontuur houdt. Het Fiordland Nationaal Park in Nieuw-Zeeland is echt een topplek! Dit is de plek waar je samen met je partner kunt cruisen door de fjorden – dat zijn die diepe inhammen in de zee, omringd door hoge bergen. Je kunt er ook kajakken op de rustige meren, echt superromantisch!

En dan hebben we het nog niet eens over de Milford Sound gehad. Het is zo’n plek waarvan je denkt: is dit echt of ben ik in een film beland? Het is een mix van hoge kliffen, watervallen die naar beneden storten, en overal groen om je heen. Fiordland Nationaal Park is echt een must als je met je partner iets bijzonders wilt beleven.

3. Queenstown voor een adrenalinekick

Daarnaast is Queenstown de perfecte plek voor avontuur. Stel je voor: samen bungeejumpen van de Kawarau-brug, of een spannende jetboat-tocht op de rivier. En na al die adrenaline? Geniet samen van een rustige avondcruise op het Wakatipumeer, met uitzicht op de bergen. 

Kortom, vliegen naar Nieuw-Zeeland zorgt voor herinneringen die je nooit meer vergeet. Of je nu houdt van knusse avondjes, sterren kijken of avonturen in de natuur, Nieuw-Zeeland heeft het allemaal. Pak je koffers, neem je partner bij de hand en maak je klaar voor een reis vol liefde en avontuur. Welk romantisch uitje gaan jullie samen beleven?