fbpx
Reizen en zo

Klik #9 Thankfull

 • 27 november 2014

Vandaag is thanksgiving, een nationale feestdag in de VS waarop dank wordt gezegd voor allerlei goede dingen. Ik ben voor een heleboel dingen dankbaar. In ieder geval voor de liefde, vreugde en steun van mijn lieve familie en vrienden. Ook voor de mooie bestemmingen die ik heb kunnen bezoeken en de geweldige mensen die ik onderweg heb leren kennen.

En waar ben jij dankbaar voor?

Happy Thanksgiving!

11 Comments

 • Edmee

  Mooi onderwerp!:-) ik ben dankbaar voor alle mooie dingen in het leven!! Voor lieve familie en vrienden, mijn 2 prachtige dochters, alle mooie reizen die ik heb mogen maken, mijn gezondheid, alle gezellige momenten, alle lol en nog zoveel meer! Vind eigenlijk dat wij ook maar zo een feestdag in moeten voeren om stil te staan bij alles wat echt belangrijk is in het leven!
  Volgend jaar thanksgiving dinner Hollandse stijl? Xx

  Reply
  • Reismuts

   Mooi gezegd Edje! Goed idee, volgend jaar 4e donderdag in november doen we gewoon mee, Hollandse stijl!

   Reply
 • Edmee

  Ooh! Bart vergeten☺️
  En dankbaar voor de liefde natuurlijk!!❤️

  Reply
  • Reismuts

   Haha, ik schaarde Bart al onder familie 😉 Maar laten we vooral de liefde niet vergeten inderdaad! <3

   Reply
   • Edmee

    Bartje valt ook onder familie natuurlijk!:-) maar verdient zeker een aparte vermelding, he?! Haha! Volgend jaar idd een dinner om het te verzegelen! Al die dankbaarheid!:-)

    Reply
 • Manon

  Ik ben er ook zeker voor om het hier in NL ook te vieren! Ben dankbaar voor mn lieve vrienden en familie , mn katten en mn grote liefde Michel. En dat ik me ondanks alle tegenslagen van de laatste tijd niet uit het veld laat slaan!

  Reply
  • Reismuts

   Gaan we gewoon doen!
   En trots op jou lieffie, heftig jaar, maar jij kan alles aan!

   Reply
 • Suus

  Wat een mooi idee Ed! Ik doe mee:) en hoop dat met veel van onze lieve vrienden te doen!
  En o ja, waar ik ook dankbaar voor ben: dat ik hier een kleine bijdrage mag gaan leveren op de site!

  Reply
  • Reismuts

   Ah lief! Ik ben jou heel dankbaar voor je bijdrage op Reismuts!
   Volgend jaar valt het op 26 november. Ennuh, in de VS duurt Thanksgiving vaak tot en met het weekend 😀

   Reply
 • Femke

  26 November 2015 staat in de agenda genoteerd. Ik ben super blij met jullie lieve dinnetjes!

  Reply

Leave a Reply