fbpx
Reizen en zo

In de reizigerslounge: jij?

 • 25 februari 2015

Iedere eerste zondag van de maand schrijft een gast op Reismuts over zijn of haar ervaringen op een van de mooie plekken op deze aardbol. Tot nu toe zijn de meest uiteenlopende plekken beschreven. Zo is het tropische Fiji, het prachtige IJsland, het bijzondere Myanmar en het mooie Puglia in Italië al aan bod gekomen. En er staan nog wat gasten trappelend klaar om hun verhaal te delen!

Heb jij een bestemming waar je geweest bent en waar graag aan terug denkt? Weet jij allerlei toffe plekjes in die ene stad? Blader je nog vaak door het foto album van die te gekke reis? En vind jij het ook leuk om je verhaal te delen en daarmee anderen te inspireren? Laat dan een berichtje achter en wie weet komt jouw reisverhaal binnenkort op Reismuts!

2 Reacties

 • Nicole Matijssen

  Leuk idee de reizigers lounge! Ik heb 2 jaar in Ecuador gewoond dus deel graag de insiders tips voor dit kleurrijke en diverse land met de lezers.

  Beantwoord
 • Daphne

  Altijd! Met een lijst van 40 bezochte landen zit daar vast iets bij! Bijvoorbeeld Bequia, Anguilla, Cuba, Guatemala, Costa Rica …. you name it!

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Volg deze blog

Get every new post delivered right to your inbox.