Eens per jaar vieren mijn beste vriendinnetje en ik onze vriendschap en gaan we een lang weekend weg. We hebben samen al geweldige wereldsteden zoals Barcelona en Rome bezocht. Maar zoals we zelf altijd zeggen, het maakt eigenlijk niet zoveel uit waar we heen gaan, we vermaken ons toch wel. Wij raken namelijk nooit uitgekletst. Zo kwamen we vorig jaar voor ons jaarlijkse weekend in een zalig welness hotel in het pittoreske Ommen uit. En dit jaar was het opnieuw zoeken naar een leuke nieuwe bestemming voor onze 29 jarig (!) vriendschapsjubileum.

Zo’n welness hotel is ons wel goed bevallen. Wij houden wel van ontspanning, relaxen en verwennerij. Het weekend van vorig jaar was een compleet arrangement via Luxury Hotel Company met twee overnachtingen, diner, ontbijt, behandelingen in het welness gedeelte en fietsenverhuur voor twee personen tegen de prijs van één persoon. Lekker voordelig dus!

Klinkt misschien een beetje oubollig en Ommen is ook niet de meest aantrekkelijke bestemming voor de lichte tot zeer avontuurlijke reiziger, maar wij vonden het ontzettend leuk en gezellig. Reizen kent vele vormen 😉 En Ommen bleek ook nog best een leuk centrumpje te hebben.

Ook leuk: verrassend gezellig Ommen

Voor dit jaar waren we dus weer op zoek naar een weekend weg met een compleet arrangement. Wat was ik blij verrast toen ik dezelfde arrangementen via vakantieveilingen.nl vond 🙂 Dus nu hebben we met dezelfde company weer een welness weekend geboekt. Dit keer gaan we naar Ermelo!

We slapen twee nachten in de Heerlickheijd van Ermelo, een prachtige plek om tot rust te komen, en we gaan genieten van ontbijt, diner, diverse welness faciliteiten en we kunnen met de fiets de omgeving van de Veluwe gaan verkennen. We gaan het laatste weekend van juli, dus het weer zou dan toch wel aangenaam zonnig moeten zijn. Het is misschien geen spannend tripje, maar ik heb er toch wel heel veel zin in!

Ben je er wel eens geweest? Heb je nog tips voor Ermelo of de omgeving?