fbpx
Reizen en zo

Een blik vol geluk

 • 18 maart 2015

Geluksmomentjes, wie houdt er niet van? šŸ˜‰ Zand dat tussen je tenen knispert. Een schitterende zonsondergang. Het zijn vaak van die kleine dingen op reis die voor een geluksgevoel zorgen. Eerder deelde ik mijn tien favoriete geluksmomentjes. En zo zijn er natuurlijk nog veel meer denkbaar. Zo vond ik een blik vol geluk.

Ok, ze zijn niet alleen toegespitst op geluksmomentjes op reis, maar ik vind ze zo leuk, dus ik kan het niet laten ze met je te delen. Deze vijftig vrolijke kaartjes vol mooie uitspraken over geluk. Wat dacht je van “Geluk is een koud bad op een warme zomerdag” of “Geluk bestaat uit drie dingen: iets om van te houden, iets om te doen en iets om op te hopen”. Toch wel reis gerelateerd, vind je niet? šŸ˜‰

twee

Ze zijn aan de voor- en achterkant hip vormgegeven. Je kunt ze zelf houden en je bijvoorbeeld elke dag laten inspireren door een nieuwe kaart. Of je kunt ze weggeven. Zo heeft een collegaatje bij haar afscheid laatst alle collega’s een kaartje uit het blik gegeven. Of je stopt een kaartje nog even snel bij je vriendin in de backpack voor ze voor een maand vertrekt.

drie

En hoe kom je dan aan deze inspirerende kaartjes? Ze zijn gewoon te koop bij HEMA.

4 Reacties

 • Anouk

  Hele leuke kaartjes! Heb ze al een aantal keer cadeau gedaan aan vriendinnen. Mooi blik met geluk!

  Beantwoord
  • Reismuts

   Ja leuk he? Ik word er zelf vrolijk van en vind ze ook heel geschikt om iemand anders als verrassing vrolijk mee te maken.

   Beantwoord
 • Farah

  Ja ik zag ze ook al liggen bij de Hema. Vond ze super leuk, maar een beetje gek om voor mezelf te kopen. Ideaal om als cadeautje te geven inderdaad!

  Beantwoord
  • Reismuts

   Ik word er ook wel vrolijk van als ik bijvoorbeeld ’s ochtends lukraak een kaartje uit het blikje trek. Maar weggeven vind ik inderdaad ook leuker.

   Beantwoord

Laat een reactie achter

Volg deze blog

Get every new post delivered right to your inbox.