Tijdens de voorbereidingen voor mijn huwelijk kwam ik voor het eerst op Etsy.com. Wat een geniale site! Een marktplaats waar creatievelingen allerlei toffe producten aanbieden. Sindsdien kijk ik regelmatig op de site. En zo kwam ik Studio Koekoek tegen.

Studio Koekoek verkoopt moderne borduurpatronen en DIY pakketten met o.a. borduurpatronen van landen en staten. Echt heel cool! Zo heb je eigenlijk je eigen DIY scratchmap. Ik had nog niet eerder geborduurd, maar het leek me wel erg leuk om zelf iets te maken.

De hoofdstad binnen een land wordt gemerkt met een schattig hartje. Terugdenkend aan onze verloving in lovely Ljubljana koos ik voor Slovenië als patroon.

Binnen een paar dagen had ik het DIY pakketje in huis met alle benodigdheden en het borduurpatroon voor de stad. De bijgeleverde uitleg is erg duidelijk, zelfs voor mij als groentje. Voor de gezelligheid (en ok, ook voor wat eerste hulp bij de start) ging ik een zondagmiddag samen met mijn moeder aan de gang.

mama
ikke steken

In het begin was het even uitzoeken. Mijn mams deed voor hoe je mooie kruissteken maakt en vervolgens nam ik het over. Zij deed het zonder te spannen, ik vond een gespannen doek toch fijner werken. Super leuk om te doen!

Een paar uurtjes en wat koppen thee later was het DIY werkje af. En het resultaat… ik ben er toch wel een beetje trots op! Het borduurwerkje krijgt een mooie plek in een lijstje.

klaar

Naast allerlei landen heeft Studio Koekoek voor de fanatieke borduurders onder ons een XL set met een wereldkaart. Je kunt meteen alle landen doen, maar bijvoorbeeld ook alleen de landen waar je geweest bent en dan steeds verder borduren. Je persoonlijke DIY scratchmap!

Deze winactie is inmiddels gesloten. Lijkt het jou ook wel wat je favoriete land te borduren? Nou, dan heb je geluk, want ik mag een Studio Koekoek pakket weggeven met een land naar jouw keuze!

Wat moet je ervoor doen?

– Like de facebookpagina van Reismuts en van Studio Koekoek
– Volg ons beiden op Instagram
– Vertel ons in een reactie hieronder of op het FB bericht welk land jij zou willen borduren en waarom.
– We verloten een pakket onder alle deelnemers.

Je kunt meedoen tot en met donderdag 14 april. Daarna maken we de winnaar bekend.

Veel succes!