fbpx
Reistips & trucs

Daar zit muziek in!

 • 21 oktober 2015

Een van de dingen die ik altijd op reis mee neem, is mijn Iphone. Voor foto’s, social media en voor muziek. Heerlijk om onderweg oortjes in te pluggen of op de kamer te relaxen met eigen muziek. Nu kan het geluid van mijn telefoon redelijk hard, maar een speaker is toch wel zo handig.

Naar de Malediven hadden we een redelijk grote bluetooth speaker bij. Dat maakte toen niet uit, want we hadden al zoveel bagage voor onze bruiloft, dat die speaker dan ook nog wel in één van de grote koffers paste. Nu hebben we voortaan een kleiner formaat. Onlangs namen wij hem mee tijdens een weekendje in het Ruhrgebied. En ik ben er erg blij mee!

kaasplanke

Ontmoet de Nude Audio Move S Bluetooth speaker 🙂 Een lichte en kleine, maar krachtige speaker die wel tegen een stootje en tegen spatwater kan door de rubberen afwerking. Je kunt hem met het koortje aan je rugzak vast maken of ergens ophangen. Hij is er in verschillende kleuren (ben dol op de frisse mint versie!) en is onder andere bij GSMpunt verkrijgbaar.

Mijn man heeft een Samsung smartphone, terwijl ik bij Apple zweer. De speaker moest op beiden aan te sluiten zijn en met een bluetooth verbinding is dat prima mogelijk, met zelfs een bereik van 15 meter.

koffer

Met een volle batterij houdt hij het maar liefst acht uur lang vol. Wat mij betreft een ideale speaker voor op reis! Licht en praktisch. Hij ligt al weer klaar voor aankomend weekendje weg. 🙂

5 Comments

 • Sabine

  Wat leuk dat je dat hebt! Wij hebben echt nooit een speaker mee. We hebben er niet eens één haha. Maar als ik jouw stukje zo lees zou het best handig kunnen zijn 🙂

  Reply
  • Reismuts

   Helemaal geen speaker? Geen muziek in huis dan? De CD speler in mijn auto is kapot en CD’s heb ik eigenlijk toch niet meer, dus de speaker gaat nu zelfs dagelijks mee.

   Reply
   • Sabine

    Ja speakers in de laptop en tv hahaha 🙂 We hebben in de huiskamer volgens mij wel 2 kleine speakers staan, maar die heb ik nog nooit gebruikt. Vind het geluid van de computer en tv ook wel ok eigenlijk. Maar je hebt wel gelijk: het geluid kan misschien wel iets mooier zijn.

    Reply
 • Jenny - ikreis.net

  Ik neem echt nooit een speaker mee… Al lijkt zo’n klein ding me stiekem toch wel handig.

  Reply
  • Reismuts

   Ik vind hem heel handig 🙂 Maar ik heb ook wel graag muziek om me heen.

   Reply

Leave a Reply