Al tien jaar reis ik vol passie met mijn backpack de hele wereld over, zo vaak en zo lang als het maar kan. Veel reisverslagen heb ik gedeeld via waarbenjij.nu. Veel van mijn favoriete foto’s staan op Columbus Magazine. Ook op Facebook en Instagram zijn de sporen van mijn avonturen zichtbaar. En nu vond ik het hoog tijd om een eigen site te beginnen. Over de naam hoefde ik niet lang na te denken, mijn achternaam gaf genoeg inspiratie 🙂 En zo is Reismuts ontstaan.

Met mijn verhalen wil ik jullie inspireren de wereld te ontdekken. Er zijn zoveel mooie plaatsen! En reizen verruimt letterlijk en figuurlijk je wereld. Ook wil ik tips & tricks uitwisselen met andere reizigers. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen en advies daarover, en vooral naar de weetjes die je niet in reisgidsen vindt. Dus laat je reactie gerust achter bij de Reizigerslounge.

Veel leesplezier!