fbpx

Alle berichten over reizen met kinderen

Hier vind je een complete verzameling van alle berichten die over reizen met kinderen op Reismuts zijn verschenen. Heel veel leesplezier!

Alle informatie over reizen met kinderen

Reizen met kinderen, de één vindt het compleet anders dan reizen zonder kinderen. Volgens een ander verandert er niet zo gek veel dan in het tijdperk ervoor. Ik zit er een beetje tussen in. Voor mij is er wel degelijk iets veranderd sinds mijn zoon Mats er is. Echter, de reislust is er niet minder op geworden. Daarom maken we nog steeds mooie reizen. We trekken er op uit in eigen land, we maken stedentrips in Europa, we gaan regelmatig kamperen of vissen en we maken verre reizen. Het tempo is wel wat anders geworden. En er zijn meer dingen om rekening mee te houden. Zoals de afweging of je luiers mee neemt of zijn die op de bestemming eenvoudig te koop.

Met de juiste voorbereiding kun je (ook) met kinderen prima reizen naar ver weg of dichtbij. Belangrijk erbij zijn je eigen wensen en je eigen intuïtie. Ieder kind is anders, net zoals iedere volwassene anders is. En daardoor kan wat voor de een prima gaat (slapen tijdens een nachtvlucht in het vliegtuig) bij de ander toch net even minder goed uitpakken. Het blijft een kwestie van proberen en vooral doen waar jij en je kind je goed bij voelt. En voor de voorbereiding vind ik het leuk je op weg te helpen.

Ga je bijvoorbeeld voor het eerst vliegen met je baby? Wil je inspiratie over toffe bestemmingen om met kinderen naar toe te reizen? Of twijfel je om te gaan kamperen met je kids? Over dit en veel meer met betrekking tot reizen met kinderen vind je artikelen vol verhalen en tips op Reismuts. Allemaal met als doel om jouw reis met je gezin onvergetelijk te maken.

Verwacht je een kindje en ben je op zoek naar tips voor toffe babymoon bestemmingen of vliegen tijdens de zwangerschap? Kijk dan eens bij de berichten over reizen tijdens de zwangerschap.

Sluiten