De eerste week van het nieuwe jaar is alweer verstreken. De kerstspullen liggen weer op zolder en het ‘gelukkig nieuwjaar’ wensen is voorbij (einde van de kleffe zoenen 😉 ). Hoog tijd om vooruit te kijken naar de plannen voor 2015!

😀 In het voorjaar staat een reisje naar Berlijn op de planning. Een lang weekend met de auto naar deze wereldstad, waar ik al zoveel toffe verhalen over gehoord heb. Kan niet anders dan dat het een geweldige trip gaat worden.

😀 Afgelopen najaar wilde ik heel graag nog een reis maken en ik kon toen maar moeilijk kiezen tussen twee favorieten op mijn verlanglijstje: Vietnam en Cuba. Zoals je gelezen zult hebben, werd het Vietnam. En dus… staat Cuba op de planning voor dit najaar! Met de auto op de bonnefooi het eiland verkennen. Lijkt me helemaal te gek! Ik heb al veel goeds gehoord over homestays bij locals, dus zal ik dat zeker verder gaan onderzoeken. En tot vertrek is er nog genoeg tijd om mijn Spaans wat op te frissen, dus dat moet wel goed komen!

😀 En verder? Heel veel ideeën en wensen, maar nog niets concreets. Door mijn beperkte hoeveelheid verlofdagen zal nog een langere reis er helaas niet in zitten en dus ben ik vooral naar lange weekenden aan het kijken. Ik zou graag naar een Oost-Europese stad willen, zoals Budapest, Riga of Talinn. En een wat warmere bestemming staat me ook wel aan, zoals Porto of Lissabon. Of toch nog een weekje naar … ?

Wat zijn jouw reisplannen dit jaar?