fbpx
Reizen en zo

Plannen in het nieuwe jaar!

 • 7 januari 2015

De eerste week van het nieuwe jaar is alweer verstreken. De kerstspullen liggen weer op zolder en het ‘gelukkig nieuwjaar’ wensen is voorbij (einde van de kleffe zoenen 😉 ). Hoog tijd om vooruit te kijken naar de plannen voor 2015!

😀 In het voorjaar staat een reisje naar Berlijn op de planning. Een lang weekend met de auto naar deze wereldstad, waar ik al zoveel toffe verhalen over gehoord heb. Kan niet anders dan dat het een geweldige trip gaat worden.

😀 Afgelopen najaar wilde ik heel graag nog een reis maken en ik kon toen maar moeilijk kiezen tussen twee favorieten op mijn verlanglijstje: Vietnam en Cuba. Zoals je gelezen zult hebben, werd het Vietnam. En dus… staat Cuba op de planning voor dit najaar! Met de auto op de bonnefooi het eiland verkennen. Lijkt me helemaal te gek! Ik heb al veel goeds gehoord over homestays bij locals, dus zal ik dat zeker verder gaan onderzoeken. En tot vertrek is er nog genoeg tijd om mijn Spaans wat op te frissen, dus dat moet wel goed komen!

😀 En verder? Heel veel ideeën en wensen, maar nog niets concreets. Door mijn beperkte hoeveelheid verlofdagen zal nog een langere reis er helaas niet in zitten en dus ben ik vooral naar lange weekenden aan het kijken. Ik zou graag naar een Oost-Europese stad willen, zoals Budapest, Riga of Talinn. En een wat warmere bestemming staat me ook wel aan, zoals Porto of Lissabon. Of toch nog een weekje naar … ?

Wat zijn jouw reisplannen dit jaar?

8 Reacties

 • Rashida

  Ben ook in Berlijn, Budapest en Porto geweest! (Er zijn meestal weinig plekken waar ik wel en jij (nog) niet bent geweest

  Beantwoord
  • Reismuts

   Haha, ja meestal is het andersom 🙂 Misschien anders samen weer eens een geweldige plek bedenken voor een citytrip? Hutje op de hei? 😉

   Beantwoord
 • Amy

  CUBAAA

  Beantwoord
 • Frans

  Rundumgarten wordt nieuwe bestemming

  Beantwoord
 • Jeroen

  Ga nu een visum regelen voor India. Moet er naar toe voor werk maar ik kan er vast nog wel even tussenuit her en der.
  Van het zomer of herfst maar weer eens kamperen om de deuken in de spaarrekening een beetje te compenseren van afgelopen 2 reizen. De tocht zal waarschijnlijk naar Schotland gaan maar nog niets staat vast.
  Volgende winter eens kijken naar een sledenhonden tocht in Finland / Zweden / Groenland of toch een bezoek brengen aan de Orca’s in Noorwegen… Ach er zijn nog zoveel wensen en ideeën. Ik zie wel.
  Jij in elk geval heel veel plezier weer met het bepalen van je bestemmingen en het plannen maken.

  Beantwoord
  • Reismuts

   Ah India! Daar heb ik een haar-liefde verhouding mee. Ben je er al eens geweest?
   Ik vind kamperen ook geweldig hoor, lekker basic en vrij. Wauw je plannen voor volgend jaar klinken ook al goed! Blijf je belevenissen vooral delen, vind het leuk om te lezen! 🙂

   Beantwoord

Laat een reactie achter

Volg deze blog

Get every new post delivered right to your inbox.