fbpx
Reizen en zo

DIY voor reisverslaafden + winactie!

 • 10 april 2016

Tijdens de voorbereidingen voor mijn huwelijk kwam ik voor het eerst op Etsy.com. Wat een geniale site! Een marktplaats waar creatievelingen allerlei toffe producten aanbieden. Sindsdien kijk ik regelmatig op de site. En zo kwam ik Studio Koekoek tegen.

Studio Koekoek verkoopt moderne borduurpatronen en DIY pakketten met o.a. borduurpatronen van landen en staten. Echt heel cool! Ik had nog niet eerder geborduurd, maar het leek me wel erg leuk om zelf iets te maken.

De hoofdstad binnen een land wordt gemerkt met een schattig hartje. Terugdenkend aan onze verloving in lovely Ljubljana koos ik voor Slovenië als patroon.

Binnen een paar dagen had ik het pakketje in huis met alle benodigdheden. De bijgeleverde uitleg is erg duidelijk, zelfs voor mij als groentje. Voor de gezelligheid (en ok, ook voor wat eerste hulp bij de start) ging ik een zondagmiddag samen met mijn moeder aan de gang.

mama
ikke steken

In het begin was het even uitzoeken. Mijn mams deed voor hoe je mooie kruissteken maakt en vervolgens nam ik het over. Zij deed het zonder te spannen, ik vond een gespannen doek toch fijner werken. Super leuk om te doen!

Een paar uurtjes en wat koppen thee later was het werkje af. En het resultaat… ik ben er toch wel een beetje trots op! Het borduurwerkje krijgt een mooie plek in een lijstje.

klaar

Naast allerlei landen heeft Studio Koekoek voor de fanatieke borduurders onder ons een XL set met een wereldkaart. Je kunt meteen alle landen doen, maar bijvoorbeeld ook alleen de landen waar je geweest bent en dan steeds verder borduren. Je persoonlijke DIY scratch map!

Lijkt het jou ook wel wat je favoriete land te borduren? Nou, dan heb je geluk, want ik mag een Studio Koekoek pakket weggeven met een land naar jouw keuze!

Wat moet je ervoor doen?

– Like de facebookpagina van Reismuts en van Studio Koekoek
– Volg ons beiden op Instagram
– Vertel ons in een reactie hieronder of op het FB bericht welk land jij zou willen borduren en waarom.
– We verloten een pakket onder alle deelnemers.

Je kunt meedoen tot en met donderdag 14 april. Daarna maken we de winnaar bekend.

Veel succes!

plaatje 2 plaatje

5 Comments

 • judith

  Jaaa met deze actie doe ik mee. Ik heb mooie reizen gemaakt, ook met jou. Onze ontmoeting in Thailand, zonsopkomst in Australië, roadtrip nieuw Zeeland, back to basic op fiji, de hollywoodhuizen en vegas in de usa, mooie tempels in Mexico en Guatemala, bijzonder belize, on top of the rock in nyc, verliefd op panama en dan nog vele campingtrip in Europa. Ik hou van reizen maar Nederland is mijn thuis en daarom zou ik kiezen voor Nederland. Zal straks mooi hangen tussen alle souvenirs van over de hele wereld.

  Reply
 • Linda | One Day Trip

  Wat onwijs leuk! Ik ben uiteraard ook dol op woonaccessoires die met reizen te maken hebben, maar vind dit wel heel origineel. Dus ja, ik doe mee hoor 🙂

  Ik zou voor Chili gaan. Dit was ons eerste en laatste land tijdens onze roadtrip door Zuid Amerika, maar ik kies voornamelijk voor Chili omdat we hier onze auto Billy Bob hebben gekocht. Dus een beetje ter nagedachtenis aan onze Billy… 🙂

  Reply
 • Tanjanh

  Ik kies Nederland. Waar ik ook heen ga ik ben altijd weer blij om terug in ons eigen landje te zijn.

  Reply
 • Sabine

  Wat origineel zeg! Heel leuk! Ik doe niet mee uiteraard, maar de winnaar zal er heel blij mee zijn denk ik.

  Reply
  • Reismuts

   Volgens mij zelfs wereldwijde shipping via Etsy Sabine 😉

   Reply

Leave a Reply